Laatste Eer Uitvaartvereniging De

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Assen vergelijken

Details

Adres
Pottenbakkerstraat 48
9403VX Assen
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


bgg directeur e a bodde : 0592-243105

Wat wij doen:
Persoonlijk contact, betrokkenheid en respect plus de zekerheid dat alles meteen en deskundig geregeld wordt.
Uitvaartverzorging Midden-Drenthe is een kleine organisatie die alle aandacht heeft voor de mensen waar we voor werken. Aan de Ketellapperstraat in Assen staat het moderne rouwcentrum van Uitvaartverzorging Midden-Drenthe. Een klein centrum met een huiselijke sfeer en veel privacy.

Uitvaartverzorging Midden-Drenthe is door uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen opgericht om in eigen beheer uitvaarten te kunnen verzorgen. Als u elders verzekerd bent, kunt u uiteraard een begrafenis of crematie ook door Uitvaartverzorging Midden-Drenthe laten verzorgen. In dat geval regelen wij het met uw verzekering! Als werkgebied hanteren we een straal van zo’n vijftig kilometer rond Assen.

itvaartverzorging Midden-Drenthe beschikt over een klein modern rouwcentrum aan de Pottenbakkerstraat in Assen. De ingang vindt u aan de Ketellapperstraat.

De inrichting voldoet aan alle eisen. We beschikken in ons centrum over een sfeervolle ontvangstruimte en vier rouwkamers met veel privacy.

Als Uitvaartverzorging Midden-Drenthe hechten we aan kleinschaligheid en een informele sfeer. Dat zijn we als vereniging gewend. Die sfeer van onderlinge saamhorigheid willen we graag vasthouden. Ook in ons centrum.

Uit gesprekken met de familie van overledenen na afloop weten we dat zij de huiselijke sfeer in ons centrum erg op prijs gesteld hebben. Vaak zeggen ze erbij dat die bij ons zo sterk afwijkt van rouwcentra elders.

Een uitvaart moet je ervaren als een passend afscheid, als de laatste wil van de overledene.
Overledene en nabestaanden komen bij Uitvaartverzorging Midden-Drenthe op de eerste plaats.
We zijn een kleine organisatie. Die kleinschaligheid voelen we als onze kracht.

De uitvaartverzorgers van de Uitvaartverzorging Midden-Drenthe doen alles wat in hun vermogen ligt om de wensen van de overledene uit te voeren. Dankzij hun ervaring weten ze bovendien wat ze moeten doen om de nabestaanden zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Over de kosten van een uitvaart.
Als basis voor de uitvaarten voor leden van De Laatste Eer Assen hanteert Uitvaartverzorging Midden-Drenthe het verzekerde verstrekkingenpakket.

Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 15:30
Dinsdag : 08:00 - 15:30
Woensdag : 08:00 - 15:30
Donderdag : 08:00 - 15:30
Vrijdag : 08:00 - 15:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Faciliteit / aanbieder:
Begrafenisondernemer, Uitvaartverzorging

Diensten:
Advies, Begrafenis, Condoleance, Crematie, Nazorg, Opbaren, Rouwauto, Rouwvervoer, Uitvaartmuziek, Uitvaartverzekering, Voorbespreking

Producten:
Bloemenarrangement, Gedenksteen, Grafmonument, Kist, Rouwboeket, Rouwkaarten, Urn