UGNA Uitvaartverzorging

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Emmen vergelijken

Details

Adres
Olivier van Noortstraat 22
7825VD Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Melding bij overlijden..0800-0242526

Wat wij doen:
UGNA heeft al jaren ervaring met het organiseren van uitvaarten en kan u veel werk uit handen nemen. Onze medewerkers kunnen u adviseren over alle aspecten van een uitvaart. Van drukwerk tot organisatie. Bovendien verzorgt UGNA veel zaken in eigen beheer en kunnen wij daardoor snel en op maat diensten en producten leveren.

Ieder leven is uniek en geen afscheid is hetzelfde. Daarom levert UGNA maatwerk. Dat kan, omdat UGNA alle diensten rond de uitvaart in eigen beheer aanbiedt. Van de auto’s en uitvaartkisten tot en met het drukwerk en het gedenkteken. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen wij accuraat op uw ideeën en wensen inspringen.

Een bijzonder vormgegeven gedenkteken, een zeldzame soort bloemen, speciale muziek of een uitvaartkist van een uitzonderlijk materiaal bijvoorbeeld; UGNA denkt met u mee over de mogelijkheden en realiseert – voor zover mogelijk en toegestaan – uw wensen. Want ondanks uw verdriet, wilt u dat u en andere nabestaanden een goede herinnering overhouden aan de plechtigheid, begrafenis of crematie.

Zo organiseert UGNA samen met u een uitvaart die net zo betekenisvol is als de persoon van wie u afscheid neemt.

Verzekering
UGNA werkt samen met dertig uitvaartverenigingen in de regio en vrijwel alle uitvaartverzekeraars in Nederland. Dat is een voordeel, omdat daardoor de kosten van de uitvaart, tot het verzekerde bedrag, kunnen worden gedeclareerd.

Mochten wij nog niet samenwerken met de vereniging of verzekeraar, dan kunt u ons toch met een gerust gevoel inschakelen. Wij nemen voor u contact op met de betreffende organisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn.Service:
24-uurs service, Alleen op afspraak, Gratis centraal nummer bij overlijden: 0800 - 024 25 26 (24 uur/dag bereikbaar), Meer informatie op onze site: http://www.ugna.nl/

Faciliteit / aanbieder:
Uitvaartverzorging, Uitvaartkisten, Rouwbrieven, Wensenboekje, Nazorg

Diensten:
Advies, Begrafenis, Condoleance, Nazorg, Rouwvervoer

Producten:
Gedenksteen, Kist, Rouwboeket, Rouwkaarten

Betalingsmogelijkheden:
geheel/gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw polis

Aangesloten bij / Certificering:
Keurmerk Uitvaartzorg