Begrafenis-Crematie Uitvaartverzorging Westera

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Vries vergelijken

Details

Adres
Asserstraat 15
9481BM Vries
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.westera.nl

Wat wij doen:
Het leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vroeg of laat breekt voor een ieder de laatste dag aan. Soms geheel onverwacht. Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling als de zorg voor de uitvaart goed geregeld is.

In zo’n periode is het immers uiterst moeilijk om helder te blijven denken en de juiste beslissingen te nemen over de uitvaart. Het is dan zo belangrijk dat u kunt terugvallen op een vertrouwde uitvaartonderneming die u de helpende hand biedt. Westera uitvaartverzorging is zo’n onderneming. Een betrokken onderneming die u van het eerste tot het laatste moeilijke moment ondersteunt. Omdat de laatste zorg goed verzorgd moet zijn.

Naast alle reguliere zaken rondom een begrafenis of crematie helpt Westera Uitvaartverzorging ook speciale wensen te realiseren. Hierbij staan de wensen van de nabestaanden centraal en zal de uitvaartverzorger altijd behulpzaam zijn: want extra’s zijn normaal bij Westera Uitvaartverzorging. Zo wordt bijvoorbeeld uw huis beveiligd tijdens de uitvaart, zodat inbrekers geen kans krijgen en begeleidt Westera Uitvaartverzorging u bij het verzorgen van de overledene.

Wij kunnen u op basis van ervaring helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bijna alles wat u wilt tijdens het afscheid is mogelijk, ú bepaalt het, wij regelen het. Wij zijn pas tevreden als u zegt: het is goed zo.
Faciliteit / aanbieder:
Begraafplaats, Crematorium, Uitvaartverzorging

Diensten:
Begrafenis, Crematie, Uitvaartverzekering, Voorbespreking

Producten:
Gedenksteen, Rouwkaarten