Selecteer provincie

Uitvaartverzorging & Uitvaartcentrum Barbara DELA

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Nijmegen vergelijken

Details

Adres
Burgemeester Daleslaan 27
6532CL Nijmegen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Melding van overlijden : 0800-9556655

http://www.barbara-dela.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Veel mensen weten niet precies wat ze kunnen verwachten als er een uitvaart geregeld moet worden. Waar moeten beslissingen over genomen worden, wat regelt Barbara DELA voor u, wat kunt u zelf doen en hoe kunnen wij u hierbij helpen?
Voorbespreking.
Het komt regelmatig voor dat mensen die ongeneeslijk ziek zijn, zelf hun uitvaart willen regelen. U kunt uw wensen vastleggen in een eigen uitvaartwensenboek, maar vaak is een persoonlijk gesprek prettiger. Uiteraard komt een van onze uitvaartverzorgers van Barbara DELA graag bij u langs, of u nou bij DELA verzekerd bent of niet.

Overbrengen van de overledene.
Voor het overbrengen van de overledene zijn wij dag en nacht bereikbaar. We spreken een tijd met u af om de overledene over te brengen of thuis te verzorgen. Vervolgens belt onze uitvaartverzorger u om een afspraak te maken voor het bespreken van de wensen voor de uitvaart.

Gesprek met de uitvaartverzorger.
Nadat u een overlijden bij Barbara DELA of DELA heeft gemeld, neemt een van onze uitvaartverzorgers contact met u op. De uitvaartverzorger maakt met u een afspraak om de wensen voor de uitvaart door te nemen en regelt dat de overledene opgebaard wordt.

Wat doet nabestaandenzorg?

Wij overleggen met u wat er moet gebeuren na een uitvaart, want dan begint het vaak pas. Er moet meestal veel geregeld worden en u heeft waarschijnlijk allerlei vragen. Bijvoorbeeld: Welke organisaties moet ik informeren? Wat gebeurt er met het geld op de bankrekeningen? Hoe gaat het met de belastingaangifte? U gaat misschien verhuizen met alle praktische zaken die daarbij komen kijken. Of u gaat meer of juist minder werken. En wat moet er gebeuren met een rijbewijs en paspoort?

Als het nodig is, schakelen we geselecteerde specialisten in. Zoals een notaris, steenhouwer of belastingadviseur. Van een aantal van deze organisaties en dienstverleners ontvangen we een vergoeding wanneer we naar hen doorverwijzen. Deze vergoeding gebruiken we om de kosten voor nabestaandenzorg zo laag mogelijk te houden en dit aan te kunnen blijven bieden aan alle nabestaanden.Service:
24-uurs service, dela uitvaartplan

Faciliteit / aanbieder:
Begrafenisondernemer, Crematorium, Uitvaartcentrum, Uitvaartverzorging

Diensten:
Advies, Begrafenis, Condoleance, Crematie, Nazorg, Opbaren, Rouwauto, Rouwvervoer, Uitvaartmuziek, Uitvaartverzekering, Voorbespreking

Producten:
Bloemenarrangement, Gedenksteen, Grafmonument, Kist, Rouwboeket, Rouwkaarten, Urn

Betalingsmogelijkheden:
uitvaartverzekering, overlijdensrisicoverzekering, spaarverzekering

Aangesloten bij / Certificering:
Coƶperatie DELA