Buitenwoelhof Uitvaartcentrum BV

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Veendam vergelijken

Details

Adres
Langeleegte 54
9641GR Veendam
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Aula beheerder : 06-22791073

Wat wij doen:
Per 1 januari 2011 zijn de Onderlinge uitvaartvereniging “De Laatste Eer Veendam-Wildervank en Omstreken” en de Winschoter Uitvaartvereniging gefuseerd. De naam van de nieuwe vereniging luidt sindsdien “Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken”. De vereniging telt ongeveer 20.000 leden.
Het kantoor is gevestigd te Winschoten aan de Zeeheldenstraat 2.

De gefuseerde verenigingen laten al sinds het begin van de vorige eeuw uitvaarten voor hun leden verzorgen. Het grootste deel van de leden is woonachtig in de provincies Groningen en Drenthe. Ongeveer 10% van de leden woont daarbuiten.

De vereniging is een natura uitvaartvereniging. Dit wil zeggen dat de vereniging de uitvaart regelt of laat regelen van een overleden lid en aan de uitvaartverzorger vergoedt hetgeen in het verzekeringspakket is opgenomen en door nabestaanden wordt afgenomen.
De vereniging heeft diverse verzekeringspakketten. Alle pakketten hebben een maximale pakketwaarde en zijn op bepaalde onderdelen eveneens gemaximeerd.
De vereniging beschikt over twee eigen uitvaartbedrijven, Uitvaartverzorging Wessels en Uitvaartonderneming H.K. Diedel.
Daarnaast neemt de vereniging deel in uitvaartcentrum “Buitenwoelhof” te Veendam en Uitvaartcentrum “Oost-Groningen” te Winschoten.
De vereniging beschikt zelf over een aula in Muntendam en in Veelerveen.
In de aula te Muntendam kunnen nabestaande door middel van een vierentwintig uur systeem op elk moment van de dag hun dierbare overledene bezoekenBetalingsmogelijkheden:
in natura