Bob Noten Uitvaartbegeleiding

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Grubbenvorst vergelijken

Details

Adres
Kerkstraat 16
5971CE Grubbenvorst
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

samen zorgen voor een passend afscheid

Wat wij doen:
Bob Noten, uitvaartondernemer

'Mensen kijken soms vreemd op zodra ze horen welk beroep ik uitoefen.
Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door het fenomeen ‘dood'. Ik kijk daar op een ontspannen, haast natuurlijke wijze tegenaan en voel bijvoorbeeld geen angst als ik nadenk over het gegeven dat mijn eigen leven ooit zal eindigen. Deze invalshoek zorgt ervoor dat ik met zaken als overlijden en rouw op een rustige manier omga. Een opstelling, noem het talent, dat maakt dat ik me in het vak van uitvaartondernemer helemaal thuis voel.

Yvonne Vos

‘In mijn vorige werk als wijkverpleegkundige heb ik onder andere ervaring opgedaan in het verplegen en begeleiden van terminale patiënten. De drang om op enig moment als uitvaartbegeleider te gaan werken werd steeds sterker en ik heb me goed verdiept in het vakgebied. Ik zocht contact met Bob Noten omdat zijn visie in het begeleiden van uitvaarten mij bijzonder aanspreekt. In 2008 ben ik gestart als teamlid en vanaf 2010 ben ik, evenals Bob, werkzaam als uitvaartbegeleider.Faciliteit / aanbieder:
Begrafenisondernemer, Uitvaartcentrum, Uitvaartverzorging

Diensten:
Advies, Begrafenis, Condoleance, Crematie, Nazorg, Opbaren, Rouwauto, Rouwvervoer, Uitvaartmuziek, Uitvaartverzekering, Voorbespreking

Producten:
Kist, Rouwkaarten, Urn