Uitvaart in Stijl - Anke ten Kley

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Breda vergelijken

Details

Adres
Saksen Weimarplein 3
4818LD Breda
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Een geleefd leven vraagt om
een stijlvol afscheid

mobiele telefoon : 06-10338798

http://www.uitvaartinstijl.nl

Wat wij doen:
De dood wordt nooit gewoon. Hoezeer ook de dood, net als het leven, een realiteit is. Een geleefd leven vraagt om een stijlvol afscheid. Bij het voorbereiden van een uitvaart mag daar volop rekening mee gehouden worden. Daarin is aandacht voor het geleefde leven maar ook aandacht voor de nabestaanden om invulling te geven aan de afscheidsceremonie. Dat helpt in de eerste gezonde stappen in de rouwverwerking.

Uitvaart in Stijl biedt u graag de tijd en aandacht om de door u gewenste stijl in de afscheidsceremonie te realiseren.

Anke ten Kley is de vrouw achter Uitvaart in Stijl.

"Ik houd van stijl en stijlvol. Maar wat ik het meest belangrijk vind is dat iedereen zijn of haar eigen stijl van leven heeft. Ik wil samen met u zoeken hoe de levensstijl zichtbaar en voelbaar mag zijn in de uitvaart. Daar nemen we de tijd voor omdat een uitvaart maar één keer goed geregeld kan worden. Er is dus aandacht en tijd nodig om een uitvaart samen vorm te geven.

Deze aandacht en tijd bied ik u vanuit mijn eigen levensstijl waarin sfeer en creativiteit, gekoppeld aan empathie en verantwoordelijkheidsgevoel, belangrijke kenmerken zijn."
Doodgaan betekent afscheid. Afscheid van het leven, van dierbaren. Dit afscheid mag in stijl zijn. Dat betekent voor mij: met alle respect naar de overledene én de nabestaanden.

Misschien wordt u voorbereid op een naderend sterven, misschien komt het onverwacht. In beide gevallen dient zich een tijd aan waarin er veel geregeld moet worden. Uitvaart in Stijl helpt u om in deze dagen de grote lijn in de gaten te houden zodat u tijd heeft voor de details en voor de veelheid aan gevoelens.

Wat rest is de herinnering. De herinnering aan een waardevol leven, ook tot uiting gekomen in een uitvaart die een onuitwisbare indruk mag achterlaten. De lege ´lijst´ is met de eigen stijl ingevuld.Service:
24-uurs service

Diensten:
afscheidsceremonie, empatische benadering, sfeervolle, creatieve uitvoering, uitvaart in stijl, uitvaartbegeleiding