UitvaartHuijs Van Dommelen

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Drunen vergelijken

Details

Adres
Antonie v Leeuwenhoekweg 24
5151DV Drunen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Persoonlijk, een warme uitstraling, gewoon, menselijk, uitmuntend en kwaliteit zijn kernwoorden waarop wij de dienstverlening van onze uitvaartonderneming baseren. De uitvaart wordt geregeld en begeleid door Peter of Rianne Huijs. Wij verplaatsen ons in uw situatie en sluiten uw persoonlijke wensen hierop zoveel als mogelijk aan.

De keuzes die gemaakt worden bij een uitvaart zullen voor een groot deel worden ingegeven door uw eigen achtergrond, afkomst en geloof. De gebruiken en rituelen bij een uitvaart in het noorden van het land zijn heel anders dan in het zuiden. Maar ook tussen de verschillende geloofsovertuigingen zijn grote verschillen waar te nemen.

In veel gevallen zijn wij bekend met de gebruiken en rituelen welke behoren bij streek en/of geloof. Zijn wij daar niet van op de hoogte dan vertellen wij dat en laten wij ons graag door u informeren. Wij passen ons daarbij aan.

Daarnaast is onze stelling bij elke uitvaart: wat gebruikelijk is, is voor ons niet belangrijk. Wat uw wensen zijn: dat is wel belangrijk voor ons.
Faciliteit / aanbieder:
Begraafplaats, Crematorium, Kerk, Uitvaartcentrum

Diensten:
Begrafenis, Condoleance, Crematie, Nazorg, Opbaren, Rouwauto

Producten:
Kist

Aangesloten bij / Certificering:
'uitvaartondernemer' van de STIVU