Dijk Joop van Begrafenisverzorging De Laatste Zorg

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Genemuiden vergelijken

Details

Adres
Burg ten Veldestraat 22
8281ZS Genemuiden
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij Begrafenisverzorging "De Laatste Zorg"

Begrafenisverzorging De Laatste Zorg opgericht op 1 maart 1997 door Johannes van Dijk Joh.zn. Het beroep van begrafenisverzorger is sinds 1959 bekend in onze familie. Daarmee kunnen wij door onze jarenlange ervaring u uitgebreid advies geven met betrekking tot een begrafenis.

De Laatste Zorg is een begrafenisonderneming die het werk met uiterste zorg, respect en aandacht uitvoert. Onze uitgangspunten zijn: Een eerbiedige, nette verzorging en opbaring van de overledene. Ten alle tijde, aandacht en tijd voor de nabestaanden. Een correcte begrafenis.

Wij beschikken over eigen materiaal zoals een zwarte rouw- en volgauto, hebben koelingen en mobiele rouwkamers voor opbaringen thuis. Onze kisten bestaan uitsluitend uit massief hout en hebben wij op voorraad.

Ook voor rouwdrukwerk kunt u bij ons terecht. Dit verzorgen wij zelf. Wij voeren onze werkzaamheden uit met behulp van ons eigen gezin en familie.

Wij verzorgen begrafenissen in Genemuiden, Kampen, Noord-Oost Polder, Staphorst en Friesland. Geheel naar wens van de overledenen of nabestaanden, voeren wij begrafenissen uit.
Faciliteit / aanbieder:
Begraafplaats, Begrafenisondernemer

Diensten:
Advies, Opbaren, Rouwvervoer

Producten:
Kist