Dierenbegraafplaats Zevenhoven

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Uitvaartverzorgers Offertes in Zevenhoven vergelijken

Details

Adres
Hogedijk 10
2435NC Zevenhoven
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.dierenbegraafplaats.com

Wat wij doen:
Wij coordineren en verzorgen de begrafenis van uw huisdier. We onderhouden de begraafplaats en zien er op toe dat u zich te allen tijde welkom voelt om het graf te bezoeken. Heeft u uw huisdier laten cremeren en wilt u de urn een plek geven in een rustige, landelijke omgeving? We hebben hiervoor op onze dierenbegraafplaats een speciale urntuin aangelegd. De hierin geplaatse muur biedt vele mogelijkheden.

Huisdieren zijn er in alle soorten en maten. Een poes die alleen langs uw benen strijkt als ie honger heeft. Een hond die na tien jaar nog de krant niet brengt. Of de kanariepiet die maar hoeft te fluiten om een boze bui te verdrijven.

Gezinsleden...
Een ding is bij alle dieren hetzelfde. Ze hebben verzorging nodig. En eigenlijk gaat dat vanzelf. Een aai, een lekker hapje... of even naar de dierenarts als het eens wat minder gaat. Logisch, ze horen toch bij het gezin?

Maar in een tijdsbestek van tien à vijftien jaar wordt het speelse kitten een bejaarde dame. En u maakt dat allemaal mee. Hun levenscyclus loopt nu eenmaal sneller dan de onze. Eigenlijk net zo logisch om eens stil te staan bij hun dood. Wat zijn uw mogelijkheden als uw huisdier doodgaat?

Geschiedenis vertelt door Tom Wahle:
Mijn vader boerde vroeger op dit land. Op een dag kreeg hij een ongewone vraag. Zou het mogelijk zijn om op een ongebruikt hoekje land ons hondje te begraven? Al vrij snel gebeurde dat nog eens en nog eens. Zó vaak, dat mijn vader hiervoor een speciaal stuk grond reserveerde. Schoffelen of onkruid wieden gebeurde gewoon met het loopje mee en aan de kennis van de vriend van de vriend werd inmiddels een vergoeding gevraagd: de dierenbegraafplaats was ontstaan. Uit behoefte. (Meer ook over de boerderij kunt u lezen bij informatie.)

Realiteit
Verdriet om een gestorven huisdier is een heel normale zaak. Het verdriet of het gemis is de eerste stap in het proces om een verlies te verwerken. Vervolgens is het goed om dat verlies een plekje geven. Een begrafenis of het plaatsen van een urn is een heel tastbare manier om dat te doen. Wij merken dat dit zeker ook voor kinderen heel geruststellend is. Een troost.

Ook vandaag
Onze dierenbegraafplaats is een familiebedrijf. Dat betekent dat ons hele gezin in touw is om alles te laten reilen en zeilen. Opa die dagelijks actief is, maar ook oma's springen regelmatig bij. Vaak hebben we nu ook hulp van vrijwilligers. Dat is geweldig, want er zijn heel wat handen nodig om onze bedrijfsfilosofie hoog te houden.Specialiteiten:
cremeren, dierenbegraafplaats, familiegraf, groen geregeld arrangement, urntuin, zorg op maat

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin